se
se

Om oss

OM OSS

JSC "SOLEMLUX" är ett av de snabbast växande företagen i Litauen som säljer och producerar innovativa produkter av högsta kvalitet som säkerställer skydd mot solen i dina rum. Vi vill att du ska känna dig bekväm både hemma och på kontoret.

Vårt företag är bara 16 år gammalt, men vi har redan lyckats växa och bli kända på marknaden för våra persienner, rullgardiner och solskyddsprodukter, inte bara i Litauen utan även utomlands. Historien om JSC SOLEMLUX började 2008 med ett litet men ambitiöst team, som sedan dess har utvecklats till ett seriöst företag som konkurrerar med de största varumärkena.

Vi vet att solskyddsprodukter inte bara är viktiga för deras funktionalitet, utan också för deras estetiska design. Därför utökar vi ständigt vårt produktsortiment och letar efter innovativa och praktiska lösningar som gör hem- och kontorsinredningar till exklusiva och trevliga miljöer.

Företaget tilldelades priset "Starkast i Litauen" och vann som ett av de snabbast växande företagen i Litauen det ärofyllda priset Årets Gasell 2018.


 

VARFÖR "SOLEMLUX"?

Vi tar hand om våra kunder med produkter av högsta kvalitet. Vi följer ständigt inredningstrender, samt testar nya ledningssystem och designinnovationer. Detta gör att vi möter de höga förväntningarna våra kunder alltid har på oss.

Vi är ett team på mer än 30 erfarna medarbetare som hjälper dig att välja och hitta de bästa lösningarna. Våra medarbetares erfarenhet och kvalifikationer gör att vi förblir marknadsledande och ständigt utvecklar nya produkter som uppfyller alla möjliga behov och önskemål.

TEAMET ÄR VÅR STYRKA

Vi är stolta över vårt team. Det är tack vare ett balanserat och målmedvetet arbete som företaget har uppnått så höga resultat. SOLEMLUX-teamet består av 35 specialister inom olika områden med många års erfarenhet av persienner och rullgardiner. Varje anställd bidrar till förbättring och förfining av produkter genom egna händer eller idéer. Genom att kombinera innovativa idéer, moderna tekniska lösningar, specialistkunskap och erfarenheter erbjuder vi våra kunder de lösningar som bäst möter deras behov. De bästa produkterna är alltid sprungna ur visioner, lagarbete och passion.

STÄNDIG UTVECKLING

Vi utvecklar moderna och alltmer användarvänliga lösningar varje år. Dessutom strävar vi efter att ständigt höja kvalifikationerna hos våra anställda, vår produktkvalitet samt nöjdheten hos våra kunder. Vi är alltid aktiva med omvärldsbevakning; deltar ofta i utställningar och konferenser, och tillämpar ny kunskap och erfarenheter i produktionen av våra produkter. Således följer SOLEMLUX -produkter globala trender och kvalitetsstandarder.

Även våra affärsprocesser förbättras hela tiden. SOLEMLUX (JSC SOLEMLUX) genomförde 2014–2020 projektet "Business Management Systems" genom EU finansiering (åtgärd nr 03.3.1-LVPA-K-806) av det operativa programmet för investeringar Prioritet 3 "Främjande av små och medelstora företags konkurrenskraft" och "E-business LT". Huvudmålet med detta projekt var att öka företagets produktivitet och konkurrenskraft genom att implementera ett elektroniskt affärshanteringssystem.

SNABB TILLVÄXT

Vi som företag har gjort stort intryck på den litauiska marknaden under det senaste decenniet. Våra kunder uppskattar våra moderna produkter av hög kvalitet och med oslagbara priser. På grund av företagets expansion byggde vi 2018 en ny rymlig fabrik på 1 500 m2 med modern teknologi. Detta förbättrade inte bara arbetsmiljön, utan har möjliggjort att vi kunnat öka produktionsvolymer, utveckla materialhantering, samt öka produktkvaliteten ännu mer.

ALLTID NÄRA KUNDEN

Grundvärdet för vårt företag är att erbjuda kunder de bästa lösningarna från början till slut. Vi är flexibla, respekterar våra kunder och tar hand om dem i alla steg av processen.

På kundens begäran kommer vi gärna till hemmet och utför utan kostnad de mätningar som krävs för att genomföra beställningen. Därigenom visar vi även vår noggrannhet och tillförlitlighet. Dessutom har kunderna alltid möjlighet att rådgöra med vår specialist under besöket om de har ytterligare frågor.

Vi respekterar allas tid och vet hur viktigt det är att få snabba och utförliga svar. Därför vi som policy att svara på kunders förfrågningar inom 24 timmar. Naturligtvis försöker vi alltid göra det ännu snabbare.

DE VIKTIGASTE VÄRDENA FÖR SOLEMLUX

  • Moderna och högkvalitativa solskyddslösningar för hemmet.
  • Säkra, testade och kundvänliga produkter.
  • Snabba lösningar på kunders problem.
  • Varje kund får unik uppmärksamhet.
  • Optimalt förhållande mellan pris och kvalitet.
  • Tillgänglighet i hela Europa
Inloggad! Fråga bort.